پاسخ به پرسش‌های متداول مشتریان

برخی از سوالات همیشه توسط کاربران و مشتریان پرسیده می‌شود که تلاش کردیم پاسخی کوتاه و جامع به آن بدهیم. در صورتی که پرسش‌های بیشتری باشد نیز به این فهرست اضافه خواهیم کرد.

همان‌طور که شما یک محل را که فضایی مشخص دارد و دارای اتاق‌ها و بخش‌های مختلفی است، با نام خود اجاره می‌کنید و آن را با وسایل کاربردی مختلفی هم‌چون میز و کمد و ... پر می‌کنید و داخل آن را نیز با وسایل مورد نیاز خود آماده استفاده می‌نمایید، وب‌سایت یا پورتال نیز دقیقا به همین صورت است با این تفاوت که آن مثال به صورت واقعی و فیزیکی اتفاق می‌افتد ولی وب‌سایت‌ها نام و فضا و صفحات و ابزار و محتوای مجازی دارند.

یک نمونه‌ی واقعی وب سایت کارگزاران تجارت الکترونیک ایران را در نظر بگیرید. این وب سایت به نام ecb.ir شناخته می‌شود. یک سرور یا برای سایت‌های کوچک‌تر یک هاست به عنوان مکان و فضایی که قرار است در آن زندگی مجازی خود را آغاز کند اجاره می‌کند. سپس در این فضا ساختمانی که نرم‌افزار و هسته‌ی وب‌سایت است بنا می‌شود و اتاق‌های آن خانه‌ی مجازی که همان صفحات مختلف وب‌سایت هستند وجود دارد که داخل هر یک ابزار کاربردی مختلفی (ماژول‌ها) که هر یک کار خاصی مثل ساخت فرم ارتباطی، ساخت نمایشگر اسلاید، ساخت اخبار و مقالات، ساخت گالری تصاویر و ... قرار داده می‌شوند و در نهایت محتوای مورد نظر درون این ابزار و به وسیله آن در سایت بارگذاری می‌شود.

حال بسته به نوع ابزار این سایت می‌تواند یک سایت صرفا اطلاع‌رسانی باشد و یا می‌تواند یک سایت فروشگاهی و یا سایر سایت‌های خدماتی متنوع دیگر....

پس برای راه‌اندازی یک وب سایت شما نیاز به موارد زیر دارید:

  • نام وب‌سایت که به آن دامنه می گویند (مثال: MyDomain.com)
  • فضای ذخیره‌سازی اطلاعات و فایل‌ها (مثال: Server یا Host یا ....)
  • نرم‌افزار و اپلیکیشنی که وب‌سایت را با آن نمایش دهیم (مثال: DotNetNuke,....)
  • ابزار کاربردی که درون سایت استفاده شوند (مثال: فروشگاه ساز، فرم ساز، گالری ساز،....)
  • مطالب متنی، تصویری و ... که با ساخت صفحات و بارگذاری آن‌ها سایت تکمیل شود.

در صورتی که مایل به ورود به دنیای مجازی اینترنت هستید و مایلید در این عرصه ورود پیدا کنید و پروژه های خود را توسعه دهید، راه اندازی و استفاده کاربردی از یک وب سایت حداقل کاری است که باید انجام دهید. برای این منظور ابتدا از خود بپرسید که قصد دارید در محیط اینترنت چه کار کنید؟ آیا صرفا برای اطلاع رسانی از یک وب سایت استفاده می کنید؟ آیا فروشگاه می خواهید؟ آیا محیط آموزشی آنلاین می خواهید؟ یا خواسته های دیگری دارید. ایجاد یک هدف شفاف برای آغاز کار مهمترین عامل موفقیت در تولید یک پروژه و جوگیری از پرداخت هزینه های اضافه یا اشتباه است.

اگر مایل به راه اندازی وب سایت هستید ولی خود شما ایده ای مشخص و درست برای ورود به این دنیا ندارید با ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنیم و از ایده های ما برای خود استفاده نمایید. مشاوره برای حصول نتیجه، هیچ هزینه ای برای شما ندارد و تنها به نفع شما خواهد بود.

مهم‌ترین چیز برای موفقیت در کسب و کار آنلاین، شناخت دقیق از بازار آنلاین، آن‌چه که برای عرضه در دنیای مجازی نیاز دارید و همچنین رقبای اینترنتی خود می‌باشد. لذا با دانستن این موارد بهتر می‌توان استراتژی منحصر به فردی برای آن کسب و کار طراحی کرد. ولی در نهایت مهم‌ترین عامل در کسب و کار آنلاین با محصول قابل ارائه و جذاب برای فروش، ایجاد ترافیک بالا و ایجاد اطمینان از خرید در مخاطبین است. در این صورت می‌توانید محصول یا خدمات خود را در اینترنت به خوبی به فروش برسانید.

چند سالی هست که به تدریج موبایل جای کامپیوترهای روی میزی را برای گشت و گذار در اینترنت و استفاده از ابزار آن گرفته است. لذا وب‌سایت‌هایی که نمی‌توانند به خوبی در مرورگرهای گوشی تلفن‌های همراه نمایش داده شوند بازدید کمی دارند و عملا حذف شده‌اند. پس اگر وب‌سایت طراحی دقیقی برای موبایل داشته باشد و یا حتی از طراحی Web App به جای وب سایت استفاده شده باشد، می‌تواند بسیار موفق باشد و نیازی به طراحی اپلیکیشن نیست، مگر اپلیکیشن کاربردی خاصی باشد که جنبه‌های فعالیت آفلاین نیز داشته باشد یا بخواهد از ابزار گوشی شما همچون NFC یا دوربین یا... استفاده نماید.

اصول طراحی و ساخت همه‌ی وب‌سایت‌ها و پورتال‌ها یکی است و همه‌ آن‌ها با زبان‌ها و فناوری‌های مختلفی که هم‌اکنون در بازار فناوری اطلاعات و نرم‌افزار وجود دارند و دائم در حال تغییر و تحول هستند ساخته می‌شوند.

تفاوت بین آن‌ها نحوه‌ی نوشتن و هدف‌گذاری نتیجه‌ی کار است که حاصل کار یک برنامه‌نویسی تحت وب را برای یک کاربر سخت یا آسان می‌کند. با یک نرم‌افزار می‌توان کارهای بسیار جذاب و عالی نوشت و یا با همان نرم‌افزار کاری بسیار ضعیف و خراب و سخت. از این روی باید وب‌سایتی را انتخاب کرد که از رابط کاربری بهتر و هوشمندانه‌تری استفاده کنید که بتوانید با آن بهتر ارتباط برقرار کنید.

اگر چه هیچ یک ایده‌آل نیستند ولی همیشه مواردی هست که از سایرین بهتر باشد و این را در نظر بگیرید که اگر قصد ورود به دنیای تجارت الگترونیک را دارید بهتر است کمی دانش خود را در این حوزه افزایش دهید. این که چه طور و چگونه به شما و اهداف و علایق‌تان بستگی دارد.

وب‌سایت‌هایی که کارگزاران تجارت الکترونیک ایران طراحی و تولید می‌کند یکی از بهترین و راحت‌ترین رابط‌های کاربری را در میان سایر رقبا دارد به طوری که شما می‌توانید با حداقل دانش فنی وب ‌سایت خود را به سادگی مدیریت کنید که البته در کنار آن آموزش و پشتیبانی کارشناسان فنی ما حتی این کار را برای شما ساده‌تر نیز خواهد کرد!

شرکت گوگل بزرگ‌ترین موتور جستجوی جهان است که بر اساس شاخص‌هایی که در موتور جستجوگر خود دارد وب‌سایت‌ها را مطابق کلمات کلیدی جستجو شده اولویت‌بندی می‌کند و سپس بهترین وب‌سایت را بر اساس تشخیص خود به مخاطب نمایش می‌دهد. لذا هیچ وب‌سایت در جهان بلافاصله پس از طراحی در صفحه نخست نمایش داده نمی‌شود. با این حال راه‌هایی برای رسیدن به این هدف وجود دارد که با بررسی نوع فعالیت شما می‌توان به نتایجی برای انجام آن رسید. برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

این یک پرسش بسیار متداول است که پاسخ دادن به آن نیاز به دریافت اطلاعات اولیه از نیاز شما است. در واقع ابتدا کارشناس ما با نیازسنجی دقیق از شما و بررسی درخواست‌ها و سطح کار می‌تواند در قالب ارسال یک استعلام زمان و هزینه دقیق را اعلام نماید.

هر دو پلتفرم، قابلیت‌های فوق‌العاده خوبی دارند و این که از کدام یک استفاده کنید به خیلی فاکتورها مربوط است. شاید اولین و مهم‌ترین فاکتور این است که چه قدر می‌خواهید روی وب سایت خود حرفه‌ای کار کنید. اگر کار شما تخصصی است و نیاز به یک پلتفرم با امکانات سازمان‌یافته و حرفه‌آی دارید که بتواند نرم‌افزارهای خاصی روی آن توسعه دهید و یا اگر ترافیک مشتریان شمتا روی سایت شما زیاد است و یا اگر نیاز به امکاناتی دارید که بتوانید جزء به جزء محتوا و ابزارک‌های داخل صفحات و خود صفحات را کاملا به تفکیک مدیریت کنید، حتما باید از DNN استفاده کنید چون این کار بسیار ساده و امن برای شما انجام می‌شود و قدرت پردازش و مدیریت بسیار بالایی دارد به طوری که بسیاری از کارهایی که برای انجام آن در WordPress باید پلاگین خریداری و نصب کنید تا آن کار را به نحوی بتواند هندل کند، DNN در هسته خود به صورت پیش‌فرض به صورت کامل و حرفه‌ای از آن امکانات بهره می‌برد. پورتال‌های DNN‌قابلیت‌هایی دارند که بسیاری از سایر CMSها فاقد آن هستند. این پلتفرم امکان بهینه سازی برای موتورهای جستجو را به خوبی دارد و همچنین در هسته خود امکان چند زبانه شدن، امکان نقش دهی امنیتی، مجوزهای مشاهده و ویرایش در تمامی سطوح صفحه و ماژول و مطلب را دارد. همچنین به شما امکان می‌دهد که چندین ساب پورتال (زیر سایت) زیر دامنه خود ایجاد کنید بدون این که نیاز به ساخت سایت جدید برای آن باشد. همچنین امکان طراحی هر نوع گرافیک زیبا و جذاب را خواهید داشت و هیچ گونه محدودیتی در این زمینه ندارد. این پلتفرم بر روی سرورهای ویندوزی کار می‌:ند و با استفاده از IIS و MS-SQL با استفاده از .net Framework 4.8+ راه اندازی و فعال می‌شود.

ولی اگر می‌خواهید یک کار سریع و ارزان بزنید که ظاهر گرافیکی زیبا و سبکی داشته باشد از پلتفرم WordPress استفاده کنید. از آنجایی که این پلتفرم به دلیل سادگی و ارزان بودن مخاطبین بسیاری در سراسر جهان دارد و نیاز به تخصص بالایی ندارد، به راحتی می‌توانید یک تم و قالب آماده برای سایت خود پیدا و نصب کنید و سایت خود را در چهارچوب آن قالب گرافیکی طراحی کنید. ولی برای سایر کارهایی که در مورد DNN گفته شده است باید در بازار به دنبال ابزارهایی باشید که بتواند این کارها را در سایت WordPress هم انجام دهد. با این که اغلب این پلاگین‌ها مشکلات جدی امنیتی یا عملیاتی دارند، ولی اگر با دقت پلاگین مناسب را انتخاب کنید مشکلی نخواهید داشت. یکی از مهم‌ترین جذابیت‌های سایت‌های WordPressی قیمت پایین آنها است.

آموزش می‌تواند شما را به موفقیت نزدیک‌تر کند

از صفحه آموزش، دانش خود را در باره سایت خود افزایش دهید و اگر سوالی دارید با ما تماس بگیرید.

درخواست تماس برای مشاوره رایگان

برای کسب اطلاعات بیشتر یا خرید سرویس اطلاعات خود را وارد نمایید تا برای مشاوره با شما تماس گرفته می‌شود.

این صفحه را به دوستان خود معرفی کنید

با به اشتراک گذاری این صفحه، یک فرصت خوب به دوستان خود هدیه می‌دهید